Free valuation

St. Claires Court, Lincoln1 bedroom End Terraced Bungalow for sale

  • 1
  • 1
  • 1
£95,000
Book a viewing

About this property

A well presented one bedroomed bungalow located on a warden controlled retirement development on Doddington Park, South of the City of Lincoln. The property is situated within communal gardens and has living accommodation to comprise of Entrance Hallway, Shower Room, Lounge, Bedroom, Kitchen and Conservatory. Viewing of the property is highly recommended.

LOCATION Located within the popular retirement development of St Claires Court, situated just off Birchwood Avenue and within a short walking distance of the Doctor’s Surgery and the Birchwood Shopping Centre where there are a range of shops and amenities.

SERVICES
Mains Electricity, water and drainage. Electric night storage heating.

SERVICE CHARGE
The Service Charge is £151.67 per calendar month (£1,820.04 a year) which includes a daily visit from the Warden, use of the communal room and maintenance of the communal areas and garden.

Please note that the Service Charge should be checked with your Solicitor prior to the Exchange of Contracts and completion.

Please note that no pets are allowed on the retirement development.

ENTRANCE HALLWAY With UPVC door to the front aspect, doors to the lounge, shower room and the airing cupboard housing the hot water tank and shelving.

FAMILY SHOWER ROOM 5′ 7" x 7′ 9" (1.7m x 2.36m) , with UPVC window to the front aspect, suite to comprise of shower, WC and wash hand basin, partly tiled walls, electric fan and towel radiator.

LOUNGE 13′ 8" x 12′ 10" (4.17m x 3.91m) , with UPVC bay window to the front aspect, UPVC door to the side aspect, radiators, fireplace with electric fire, electric heater and doors to the bedroom and kitchen.

BEDROOM 11′ 10" x 9′ 11" (3.61m x 3.02m) , with UPVC window to the rear aspect, electric heater and fitted wardrobes.

KITCHEN 11′ 11" x 5′ 9" (3.63m x 1.75m) , with UPVC window to the rear aspect, UPVC door to the conservatory, fitted with base units and drawers with work surfaces over, stainless steel sink unit and drainer with mixer tap above, spaces for automatic washing machine, fridge freezer and cooker, wall mounted units with complementary tiling below and electric heater.

CONSERVATORY 6′ 0" x 7′ 2" (1.83m x 2.18m) , with UPVC windows and doors leading to the garden.

OUTSIDE There are communal gardens and paved seating area access from the lounge.

Energy Performance Cerificate (EPC)

Floorplan